Καταστήματα

Καταστήματα

Στα καταστήματα «Φυτώρια Κρήτης» θα βρείτε το σύνολο των φυτών που παράγουν και εισάγουν στα διάφορα μεγέθη που προσφέρονται. Θα πάρετε πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά του κάθε φυτού και τις καλλιεργητικές φροντίδες που πρέπει να ακολουθήσετε προκειμένου να επιτύχετε το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα και να τα διατηρήσετε εύρωστα και υγιή. Επίσης, θα σας προταθούν εξειδικευμένες λύσεις για ιδιαίτερες περιπτώσεις.
 
Στα «Φυτώρια Κρήτης» μπορείτε, ακόμα, να βρείτε σπόρους, βολβούς, φυτοχώματα, λιπάσματα, αδρευτικά συστήματα, εργαλεία κηποτεχνίας. Θα βρείτε, επίσης, μια μεγάλη ποικιλία σε γλάστρες, ζαρτινιέρες και κασπώ που προέρχονται από μεγάλους οίκους του εξωτερικού τους οποίους αντιπροσωπεύει η εταιρεία. Τέλος, υπάρχουν διαθέσιμα αδρανή υλικά (βότσαλο, φλοιός πεύκου) και διακοσμητικές κατασκευές (γύψινα, αγάλματα, συντριβάνια, βρύσες) για εξωτερικούς χώρους καθώς και διακοσμητικά υλικά για εσωτερικούς χώρους (υφάσματα, κορδέλες).
 
 
Το επιστημονικό προσωπικό που διαθέτουν, μπορεί να σχεδιάσει τα παρτέρια και τον κήπο σας με γνώμονα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας. Ο σχεδιασμός μπορεί να γίνει σε ηλεκτρονικό υπολογιστή σε σχέδιο δύο ή τριών διαστάσεων για να δείτε τη συνολική εικόνα του κήπου. Θέλοντας πάντοτε να ικανοποιούν τις επιθυμίες σας, προτείνουν η τελική επιλογή των φυτών να γίνεται από εσάς. 
 
Μπορείτε να απευθύνεστε στα «Φυτώρια Κρήτης» για κάθε πρόβλημα που εντοπίζετε στα φυτά σας κρατώντας κάποιο δείγμα ή φωτογραφία ή καλώντας μας στο 2810 234440. Σημαντική είναι η έγκαιρη επέμβαση της εταιρείας για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα πριν η ζημιά αποβεί ανεπανόρθωτη. 
 

Παπαναστασίου (Κεντρικό)

Παπαναστασίου 68,
TK: 71306
Τηλ: 2810234440

Χερσόνησος (Υποκατάστημα)

ΕΟ Αεροδρομίου Καστελλίου
Τηλ: 28797042660
Φαξ: 2897043253

Σαντορίνη (Υποκατάστημα)

Δρόμος Αεροδρομίου Μεσσαριά
Τηλ 2286032090