Εταιρία

Εταιρία

Λίγα λόγια για εμάς
Τα «Φυτώρια Κρήτης» είναι μία δυναμική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1990 από το Γεωπόνο ΑΠΘ Ζαχαρία Παπαδογιαννάκη και κατάφερε με τον ενθουσιασμό και τον επαγγελματισμό της να γίνει γρήγορα μία από τις καλύτερες εταιρείες παραγωγής και εμπορίας φυτών.
 
Ο Ζαχαρίας Παπαδογιαννάκης με τα παιδιά του, Αργυρώ, Βαγγέλη και Θοδωρή, διαθέτουν μακρόχρονη πείρα και γνώσεις με τις οποίες πορεύονται και κατευθύνουν το έμπειρο προσωπικό τους στην παραγωγή ποιοτικών φυτών. Γνωρίζουν καλά ότι η επιτυχία εξαρτάται από την παραγωγή εύρωστων και καλοθρεμμένων φυτών γιατί όσο πιο υγιή είναι, τόσο περισσότερο αυξάνεται η ανθεκτικότητά τους. Τα φυτά που καλλιεργούνται στα «Φυτώρια Κρήτης» αναπτύσσονται στην ύπαιθρο και είναι προσαρμοσμένα στις περιβαλλοντικές συνθήκες εκμηδενίζοντας με αυτόν τον τρόπο τις απώλειες από το μεταφυτευτικό σοκ. Ακόμα, αντιμετωπίζονται σαν ζωντανός οργανισμός, το καθένα με τα χαρακτηριστικά και τις απαιτήσεις του με στόχο την ανθηρή ανάπτυξή τους και την όμορφη και εντυπωσιακή τελική εικόνα τους.
 
Τα «Φυτώρια Κρήτης» σημειώνουν μεγάλη επιτυχία κάθε φορά που προσφέρουν τα φυτά τους σε νέες αγορές. Δεν είναι τυχαίο ότι το πελατολόγιό τους εκτός από τους χιλιάδες ερασιτέχνες περιλαμβάνει εκατοντάδες φυτώρια, κηποτέχνες, αρχιτέκτονες τοπίου, κατασκευαστικές εταιρείες και άλλους επαγγελματίες του χώρου. Μεγάλο μέρος της παραγωγής τους προωθείται σε φυτώρια σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, με αξιόπιστες αποστολές.
Τα «Φυτώρια Κρήτης», με περισσότερα από 20 χρόνια λειτουργίας, έχουν καταφέρει να διευρύνουν συνεχώς τη δραστηριότητά τους και να αποκτούν πελάτες που απευθύνονται σε εκείνους με αμέριστη εμπιστοσύνη.