Ανάπτυξη Εταιρίας

Ανάπτυξη Εταιρίας

Οι αριθμοί αντανακλούν την ανάπτυξη της εταιρείας:
Η παραγωγή ξεκίνησε σε έκταση 10 στρεμμάτων και σήμερα ξεπερνά τα 50.
Η λιανική διάθεση ξεκίνησε από το κεντρικό κατάστημα στην οδό Παπαναστασίου του Ηρακλείου και στη συνέχεια επεκτάθηκε με νέα καταστήματα στη Χερσόνησο και τη Σαντορίνη.
 
Σταθμός στην εξέλιξη της εταιρείας αποτέλεσε η ίδρυση της My Plants το 2006 που δραστηριοποιείται στη χονδρική πώληση φυτών παραγωγής της εταιρείας, ανθισμένων λουλουδιών από την Ολλανδία, ειδών συσκευασίας και διακόσμησης και γλαστρών εξαιρετικής ποιότητας. Σήμερα η My Plants ασχολείται και με τη λιανική πώληση ενώ αναλαμβάνει δυναμικά τον στολισμό γάμων, βαφτίσεων και άλλων κοινωνικών εκδηλώσεων.
 
Η εταιρεία «Φυτώρια Κρήτης» παρακολουθεί την τεχνολογική εξέλιξη διαθέτοντας εξελιγμένα μηχανολογικά συστήματα, ενώ παράλληλα επικεντρώνεται στο ανθρώπινο δυναμικό της. Το πολυάριθμο προσωπικό που διαθέτει είναι καταρτισμένο και ειδικευμένο, γνωρίζει τα «μυστικά» των φυτών και είναι έτοιμο να ικανοποιήσει κάθε σας ανάγκη. Μπορεί να σας προτείνει λύσεις για τη διακόσμηση των εσωτερικών χώρων με γλάστρες, διακοσμητικά υλικά και φυτά εξαιρετικής ποιότητας. Σας βοηθάει, ακόμα, να διαμορφώσετε τη βεράντα και τα μικρά παρτέρια σας, ενώ σχεδιάζει και κατασκευάζει τον κήπο των ονείρων σας διατηρώντας πάντοτε την ανώτερη ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών της.