Κατασκευή κήπου

Κατασκευή κήπου

Τα «Φυτώρια Κρήτης» μπορούν να ανταποκριθούν με πληρότητα στην κατασκευή του κήπου σας είτε πρόκειται για ιδιωτική κατοικία κύρια ή εξοχική είτε για την επιχείρησή σας.
Βασική προϋπόθεση στην κατασκευή ενός σωστού κήπου είναι η προμήθεια κατάλληλου και υγιούς φυτικού υλικού που είναι η βάση του κήπου και η χρήση του υπό συγκεκριμένες προδιαγραφές. Τα «Φυτώρια Κρήτης» σας εγγυώνται όλα τα παραπάνω. 
 
Σημαντικό ρόλο, ακόμα, παίζει η μελέτη των ειδικών συνθηκών εδάφους, προσανατολισμού και κλίσεων, ώστε να γίνει ορθή επιλογή των φυτών που θα δώσουν τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα όλες τις εποχές του χρόνου.
 
Εξίσου σημαντική είναι η σωστή εγκατάσταση του χλοοτάπητα που μπορεί να γίνει με σπορά ή να τοποθετηθεί έτοιμος για να δώσει άμεσο αισθητικό αποτέλεσμα και να απαλλάξει από ορισμένα προβλήματα που συναντώνται κατά τη σπορά.
 
Με τη δημιουργία του κατάλληλου σχεδίου, την πιστή εφαρμογή της μελέτης κατά την κατασκευή και κυρίως με το αυτόματο πότισμα εξασφαλίζονται οι προϋποθέσεις για τη συνεχή εξέλιξη της καλλωπιστικής αξίας του κήπου.